Teambuilding

Första lördagen i mars (4/3) samlades nästan hela styrelsen samt en del av kårens funktionärer till  en gemensam teambuildningsdag på Försvarsgården.

Innan denna dag hade vi fått ett flertal mailutsända frågor att besvara på med ja, nej och vet ej som hade sammanställts som bjöd på många olika skratt i vissa personers namn -- bl a jag själv hade svarat vet ej om jag fångat en snöflinga med tungan (dock gjorde jag det senare under dagen) och en annan person visste ej om hen hade snubblat på en öppen gata samt en annan ej vunnit pengar men bara nya trisslotter. Förvånande nog var det några som åkt polisbil (varför dock detta skett var bevarade hemligheter hos dessa personer), varför man tjuvringt och hur man tolkat frågan om man hade dansat i regnet eller hoppat ut ur ett flygplan eller haft en piercing för att bara nämna några av alla tokiga och galna exempel.

Det fanns även seriösare frågor som var ganska lika och jämna i svaren hos alla deltagarna.

Dagen började dock med en inledande presentation av oss själva med några korta punkter.

Sen indelades vi i tre olika grupper och skulle sätta tre olika styrkor på varje deltagare i gruppen som sedan presenterades och mycket stämde in på oss alla.

Efter så mycket användande av huvudet var vi sedan tvungna att bli förstärkta med lunch för att sedan gå igenom praktiska saker som Arbetsbeskrivningar samt övriga viktiga rutiner för oss i kåren.

Vi fick som avslut även på ca 10 minuter i samma grupper med olika förutsättningar i påsen (en del bara ett redskap och andra hade flera) sätta ihop det mest stabila tornet av tidningar innan dagen avslutades med fika och ett styrelsemöte.
Detta var en mycket lärorik och rolig dag som lärde mig lite mer om mina lottakompisar (såväl "gamla" som nya medlemmar).

Ulrika