Kul med lottorna
på dagen

På det konstruerande styrelsemötet efter kårstämman den 20 februari beslutades att starta en kulturförening inom Sollentuna lottakår, vi kallars oss för Kulturlottorna (KUL).

Vi har i huvudsak tänkt att den är till för oss som av olika skäl inte alltid kan vara med på torsdagskvällar, och är ”daglediga”, dvs det kan vara pensionärer, sjukskrivna, arbetslösa, semesterlediga och annat, och som är medlem i Sollentuna lottakår och SLKV.

Vi tre har fått förtroendet att hålla ihop det hela. Men vad vi skall göra bestämmer vi tillsammans! Vi planerar att anordna en träff ungefär en gång i månaden. Det är naturligtvis inget krav att komma på varje träff. Det är lusten som avgör.
För att vi skall få veta vilka som vill vara med önskar vi att du fyller i formuläret bredvid, och gärna önskemål på vad du vill att vi ska göra tillsammans.

Vi kommer även att lägga ut vårt program i lottakårens kalendarium, så du som inte annars är dagledig kan hänga på om du har ledigt från jobb och skola den dag vi har aktiviteter.

Maria Avellan, Anki Bäckgren och Christina ”Lyran” Yderberg

Tips från Kulturlottorna!

På Fyrishov i Uppsala pågår en unik världsutställning om den holländske konstnären Vincent Van
Gogh.
Den är annorlunda då man besöker Van Goghs verk i den digitala världen och får en helt ny
konstupplevelse.
Utställningen pågår till den 18 september.
Man bokar sin biljett via hemsidan och väljer ett klockslag.

www.vangoghalive.se
Kostnad 225:-
Lyran, Anki och Maria kommer åka dit den 25 augusti kl. 13.00.
Följ med så ses vi där!

Ja, jag vill vara med