Kalendarium

Nedan finner du våra egna kåraktiviteter samt inbjudningar från andra organisationer. Normalt startar våra kvällsaktiviteter kl 19:00 på Försvarsgården, Norrvikenleden 10, Häggvik - om inget annat anges! Se karta i kontaktfliken.

Nu har vi äntligen kunnat börja träffas fysiskt igen efter en lång pandemiperiod! Vi har dock sett att många uppskattat att vi haft digitala träffar och föreläsningar så självklart fortsätter vi även med det. 

Anmäl dig enligt instruktion i respektive inbjudan. Kårens aktiviteter  anmäler du dig till i formuläret nedan. Information om inställd aktivitet, ändrad lokal med mera meddelas bara till de som anmält sig.
OBS! Använder du en mobiltelefon så behöver du scrolla längst ner på sidan för att finna anmälningsformuläret.

Anmälan till kårens egna  aktiviteter

OBS du anmäler dig till en aktivitet per meddelande
En del aktiviteter har specialsidor, anmälan sker i dessa fall på respektive sida och finns mao ej med nedan.


  • Här kan du t ex meddela annan kårtillhörighet, tillgång till bil, vad man bidrar med osv. Allt beroende på aktivitet.

Tipsa!

Har du tips om aktivitet som du tror fler kan vara intresserad av, eller är det något ämne du saknar? Skicka in din önskan eller tips i formuläret.

  • Här kan du ladda upp ev inbjudan eller information om aktiviteten
    (max 50 MB)

Kårens program sker i samverkan med Sensus studieförbund, www.sensus.se. Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet. Sensus är ett studieförbund som lyfter fram livsfrågor, mångfald och globala frågor.