Kul med lottorna
på dagen

På det konstruerande styrelsemötet efter kårstämman den 20 februari beslutades att starta en kulturförening inom Sollentuna lottakår, vi kallars oss för Kulturlottorna (KUL).

Vi har i huvudsak tänkt att den är till för oss som av olika skäl inte alltid kan vara med på torsdagskvällar, och är ”daglediga”, dvs det kan vara pensionärer, sjukskrivna, arbetslösa, semesterlediga och annat, och som är medlem i Sollentuna lottakår och SLKV.

Vi tre har fått förtroendet att hålla ihop det hela. Men vad vi skall göra bestämmer vi tillsammans! Vi planerar att anordna en träff ungefär en gång i månaden. Det är naturligtvis inget krav att komma på varje träff. Det är lusten som avgör.
För att vi skall få veta vilka som vill vara med önskar vi att du fyller i formuläret bredvid, och gärna önskemål på vad du vill att vi ska göra tillsammans.

Vi kommer även att lägga ut vårt program i lottakårens kalendarium, så du som inte annars är dagledig kan hänga på om du har ledigt från jobb och skola den dag vi har aktiviteter.

Maria Avellan, Anki Bäckgren och Christina ”Lyran” Yderberg

Hej alla Lottavänner!
På grund av smittspridningen avvaktar vi tills vidare med träffar inomhus.
Om en väderprognos framöver lovar vackert väder med sol i överflöd kommer vi att sätta in en aktivitet med kort varsel. Naturligtvis lägger vi ut aktiviteten i kalendariet här på hemsidan.
Kom gärna med förslag vad vi Kulturlottor kan göra.
Vi planerar ett besök på Nobelmuseet som har utställningen Nobelfesten - festernas fest.
Hälsningar från Anki, Lyran och Maria

Ja, jag vill vara med