Kalendarium

Nedan finner du våra egna kåraktiviteter samt inbjudningar från andra organisationer. Normalt startar våra kvällsaktiviteter kl 19:00 på Försvarsgården, Norrvikenleden 10, Häggvik - om inget annat anges! Se karta i kontaktfliken.

Under pandemin anordnar vi endast fysiska möten utomhus, som friskvård och utflykter, men givetvis också många olika digitala möten, där inloggning framgår via kalendariet.

Anmäl dig enligt instruktion i respektive inbjudan. Kårens aktiviteter  anmäler du dig till i formuläret nedan. Information om inställd aktivitet, ändrad lokal med mera meddelas bara till de som anmält sig.

Nyhet
Digitala temakåraftnar ersättar Digital kårträff!

Ny tar vi ytterligare ett steg i kårens digitalisering, och några av kåraftnarna flyttar in i digital form. Vi börjar med en per månad, liksom tidigare digitala möten på GotoMeeting, Anmälan (senast dagen innan kl 12)  blir ett krav då man måste få inloggning till mötet. All praktisk information om verktyget GoToMeeting och länk till mötet finns på den interna delen av hemsidan i fliken SPECIAL. Du som anmäler dig får inloggning till denna medlemsflik.

Den 15 oktober är temat Digitala möten, den 12 november är temat #Stoltlotta och den 17 december är temat så klart Julen!

Anmälan till kårens egna  aktiviteter

OBS du anmäler dig till en aktivitet per meddelande
En del aktiviteter har specialsidor, anmälan sker i dessa fall på respektive sida och finns mao ej med nedan.


  • Här kan du t ex meddela annan kårtillhörighet, tillgång till bil, vad man bidrar med osv. Allt beroende på aktivitet.

Tipsa!

Har du tips om aktivitet som du tror fler kan vara intresserad av, eller är det något ämne du saknar? Skicka in din önskan eller tips i formuläret.

  • Här kan du ladda upp ev inbjudan eller information om aktiviteten
    (max 50 MB)

Kårens program sker i samverkan med Sensus studieförbund, www.sensus.se. Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet. Sensus är ett studieförbund som lyfter fram livsfrågor, mångfald och globala frågor.