Demokratidagen 15 maj

Nu är det verkligen dags att anmäla sig till Demokratidagen! Sista anmälningsdagen är söndagen den 24 april.
Demokratidagen är först och främst riktade till funktionärer i kåren, men vi får även bjuda med medlemmar som är nyfikna på att ta ett större engagemang i kåren.

 Tycker du att demokratin är något som är värt att skydda? Den demokratiska värdegrunden är ett grundläggande nationellt intresse. Demokratisk säkerhet är en förutsättning för ett fungerande totalförsvar, precis som att ett fungerande totalförsvar är ämnat att vara den yttersta garanten för demokratins säkerhet. Genom folkförankring kan du stärka Sveriges demokratiska beredskap.

Under Demokratidagen kommer vi tillsammans lära oss mer om varför Svenska Lottakåren menar att fred, demokrati och mänskliga rättigheter är värda att försvara. Det blir en dag fylld med inspiration, dialog och workshops. Du kommer även få värdefulla tips på hur du kan använda ”När det oväntade händer” och ”Sköt dig själv”.

Plats: Skövde samt Zoom
Tid: 9.30 -16:00

Demokratidagen kommer sändas från Skövde.
Om ni inte har möjlighet att delta fysiskt på plats kan ni delta digital. Vi kommer ha många intressanta diskussioner så se detta som en möjlighet att samla kåren och ses på en plats som passar er.
 

https://www.svenskalottakaren.se/anmalan-demokratidagen-15-maj

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter