Sollentuna Lottakår gjorde det -  IGEN!

Redan i början av sommaren kom en förvarning från Ingrid om att det var dags att skriv in den 3 september i kalendern. Vig dagen åt en lottainsats! Det är dags att sätta på förklädet och bemanna ännu ett evenemang åt bostadsföreningen Solhjulet.

Tiden går fort, och plötsligt är det söndag den 3 september. Härlig höstdag. Ut med barnbarn i skogen. Hade ju lovat att plocka svamp. Det man lovar måste man hålla. Korgarna blev snabbt fulla av underbara exemplar av Karl Johan svamp. Viken tur att lillan måste hem och sova middag. Det gjorde att jag hann till Solhjulet också.

För visst är det lika roligt varje gång! Vi har roligt tillsammans och vi får massor av positiv feedback. Några av oss som t.ex. Madde harförstås haft en hel del förarbete med att handla, få ihop lottor så vi kan leverera god service, köra hit och dit med saker……….Det krävs en del logistik. Det är ju inte bara….

Vi andra gled in och hade kul, ställde i ordning, pimpade, serverade bubbel, visade tillrätta, var sociala och trevliga, hälsade på ”stammisarna” åt en och annan bakelse a la Ernst Grönwall. Dagen till ära komponerad och serverad av ingen mindre än Sébastien Boudet.  Några drack väl en och annan Ernst Grönwall kaffe, dagens specialblandning. Jag var säkert inte ensam om att hinna peta i mig några pizzaslice som restaurang Kruthornet frikostigt bjöd alla besökare på innan det var dags att röja och städa undan efter vår framfart.

Vi har gjort det förr. Vi kommer förhoppningsvis göra det igen.  Lottornas väloljade team fick det att klirra i kårens spargris igen.

Muschi